onsdag 7 oktober 2009

stolt och glad

Jag hade aldrig kunnat tro att mitt galna påhitt skulle bli så stort! Jag har nu utmanat sjuttioen (Sjua Etta!) stickerskor att bryta invanda mönster och sticka på nytt sätt - och de gillar det! Responsen är enorm, och det känns som om jag publiksurfar som en hjälte genom blogosfären, på stickinspiration, nya idéer och stickglädje! Det är fantastiskt!
Sjuttioen bloggar gör att det är svårt att visa er, men jag har valt ett par smakprov på hur GLAD jag är!

Här, här, här, här, här, här, här och här! Till exempel...

4 kommentarer:

 1. Vilken OTROLIG respons du fått, jag blir nästan gråtfärdig! Oh vad du ska vara stolt! Vilken grej! *skakar på huvudet*

  SvaraRadera
 2. Har tänkt på ditt projekt hela tiden sen jag skrev förra inlägget.. Kan det inte bli en bok, eller nåt mer beständigt och återanvändningsbart? Det är sååå coolt! Mäkta imponerad är jag.

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt vilken respons.
  Är otroligt imponerad IGEN!
  Du har en gåva som du förvaltar väl!!

  SvaraRadera
 4. Måste säga att boktanken korsat mitt huvud också.

  SvaraRadera