onsdag 21 oktober 2009

nyckellycka


Det här, mina vänner, är en bild på ren och skär lycka. Det där är min nyckelknippa, och en av nycklarna som hänger på den passar i dörren till drömtorpet. Torpet är vårt. Nycklarna är överlämnade, kvittona påskrivna och försäkringen fixad. Vi har redan varit där och dansat lite i de tomma rummen. Det där var lögn - Sambo dansar inte. Men jublade gjorde vi.
Och trots att vi inte är gifta tyckte Sambo det var passande att Lyfta Mig Över Tröskeln! Romantik och gapskratt i hallen till vår gemensamma dröm.

Nyp mig inte! För drömmer jag vill jag verkligen inte vakna!

8 kommentarer:

 1. Stort grattis! Fint att läsa!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vet precis hur det känns, flyttade själv in i nytt (för oss), fint hus i mitten på augusti. Och jag kan fortfarande när jag är på väg hem, komma på mig själv med att flina fånigt, bara för att jag är så glad att det här nu är mitt hem! Härligt!
  hälsar Blenda

  SvaraRadera
 3. Grattis! Jag kommer å hälsar på nån dag!

  SvaraRadera
 4. Lisa!
  Det är ingen dröm utan er fantastiska framtid som tagit ett kliv till!
  Skulle velat se när Tobbe bar dig över tröskeln!
  Vilken kärleksförklaring!
  Bästa lyckönskningar!

  SvaraRadera
 5. Anonym11:39 fm

  Iiiih!

  //Jessica

  ps. Hälsningar från Elvis.

  SvaraRadera
 6. Du får ursäkta men det här går inte att säga på något annat sätt... GRATTIIIIS!!!

  SvaraRadera