lördag 12 september 2009

packplanering

Om vi kommer in i huset innan flyttlasset går kan man lasta av det som ska stå i förrådet i förväg. Sånt är smidigt och smart. Och så finns det ju en frysbox, så jag tänkte att man kan köra dit allt garn och lägga i den ett tag innan det sorteras in i garnskåpet igen med en lavendelpåse... (Ja, jag som alla andra ull-samlare har malnoja) Sen kan man ta med sig tumstocken och planera lite till... mäta lite. Sen kan man skaffa tapetprover och färgprover och beräkna färgåtgång, och har man tillgång till huset kanske man hinner måla färdigt innan flyttlasset går?
Sen kan man ställa ett flak flyttöl i kylen, och kanske passa på att plantera en symbolisk bärbuske innan flytten...
Och här hemma kan man sortera, slänga saker vi inte behöver... och packa förstås.
Packa inför ett nytt liv, som jag längtar så förfärligt till nu!

5 kommentarer:

 1. Jag blir galen! Vart ligger huset?
  Kram men varför så hemlighetsfulla

  SvaraRadera
 2. Jag är inte ett dugg hemlighetsfull! Huset ligger i Tollered, öster om E20, precis på andra sidan gränsen till Alingsås kommun, i skogen!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte så mycket av hela frys och garn-grejen...

  Men jag hjälper mer än gärna till när ni ska flytta. Jag kan bära saker. Eller köra saker, jag kan ju låna min fars Renault Kangoo, det får plats en massa flyttlådor i den. Eller så kan jag ha Rolff medan ni flyttar, så han inte är i vägen. Säg bara till, jag är eran!

  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Tala om hur du gör med allt ditt garn......jag flyttar norrut våren-sommaren 2010.
  Bra att planera(och sortera) god tid.
  Kram
  Eva i Lund

  SvaraRadera
 5. Vilket fint hus! Mer än fint, det är ju helt fantastiskt! Jag blir nästan avundsjuk... LYCKA TILL i er nya bostad!

  Många kramar, Berit

  SvaraRadera