tisdag 18 augusti 2009

på riktigt

Jag förundras över mirakel. "Sån't där man ser på TV" hände i kväll framför mina ögon.

En sambo jag känner väldigt väl höll i kopplet, och en hund jag känner väldigt väl gick bredvid. Med hjälp av en man som verkligen kan tala med hundar såg jag mirakel hända. Vi har gjort mycket rätt hittills. Nu får vi hjälp att göra ännu mer rätt.

Under kvällens promenad provade jag och Rolff nya färdigheter, och även om vi inte riktigt förstår det hela riktigt än, var det en ny matte och en ny hund som förundrades över hur enkelt det kan vara. Och hur svårt det enkla är!

2 kommentarer:

 1. Monica7:38 em

  Vilken underbar känsla det måste varit! Jag skulle vilja träffa en sådan person! Nu tar jag med mig dina (som vanligt) kloka ord och fortsätter fundera på hur jag bäst ska förvalta dem i min egen vardag.

  SvaraRadera
 2. Vad hände?
  Jag tyckte det var ett mirakel att ni fick Rolff att känna sig trygg på bara någon dag.
  Vad är det som överträffar det?

  SvaraRadera