måndag 15 juni 2009

Talang

Såg ni finalen? Brynolf&Ljung var först ut. Brynolf i duon är en gammal vän till mig, som gick arkitektutbildningens första tre år med oss, och jag har så många glada, kära minnen där Peter spelar någon magisk huvudroll. Just det här finalnumret drog han exempelvis på min 25årsfest till stort jubel! Han har lurat rumpan av oss allihop med kortpistoler, flygande mynt och andra fantastiska tricks. Nu vann han inte Talang, men jag är så glad att Peter i och med TV nu får lite av all den uppmärksamhet denna helt fantastiska människa förtjänar! Heja dig Peter! Du är så inspirerande fantastisk och jag skrattade förstås så jag grät även den här gången!

1 kommentar:

  1. Detta var hur kul som helst även denna gång. Såg programmet, skrattade gott men kommer faktiskt inte ihåg vem som vann...men detta minns jag.
    Härligt!

    SvaraRadera