onsdag 24 juni 2009

budskap


Det var så viktigt att han inte kunde vänta tills han kunde hitta papper och penna. Det var så viktigt att han ville att alla skulle få veta. Så han skrev det på väggen. Varför han ville att vi alla skulle få veta något om hans könsorgan får vi aldrig veta. Han hann inte skriva mer än sitt eget lilla smeknamn på sin snopp. Och detta gjorde han intill entrén till närbutiken. Strategiskt ställe. Alla ser det! Smart kille.

Tobbes kollega hittade en gång samma budskap inristat i en motorhuv, och han påpekade att de i de fallet "...var så pedagogiska! De hade ritat en kuk alldeles intill också så man förstod vad de menade!" Så det är uppenbart ett viktigt meddelande till omvärlden. Så, för att inte bli alldeles mossig och för att hänga med i tonåringarnas lingo, kan jag väl denna ljuva sommardag inte göra annat än att hälsa KUK på er allihop! KUK så jävla mycket!

Fast jag håller mig till tangentbord i stället för sprayburk, och till fullständiga meningar snarare än lösryckta könsord. Det känns som om jag helt enkelt når fram bättre så.

2 kommentarer: