söndag 31 maj 2009

byta bank

Är det någon av mina läsare som är nöjd, eller till och med mycket nöjd, med sin bank? Kan ni i så fall berätta för mig vilken bank jag ska byta till, för jag är inte nöjd med min.

5 kommentarer:

 1. Maken var supermissnöjd med servicen på Swedbank och bytte till Nordea och blev nöjd. Fast det rörde sånt som inte är aktuellt för dig, att vara utlänning utan svenskt id osv.

  Såg en grej som gjorde att jag tänkte på dig, men du kanske har väl mkt att stå i redan, och det kanske inte är intressant för dig heller, men anyway.. så här skriver de i annonsen:

  Till Resources.09 söker vi engagerade persne som vill ingå i ett tvärvetenskapligt sammanhang och diskutera den framtida staden. Du kan vara arkitekt, landskapsarkitekt eller stadsplanerare. Eller fotograf, journalist, konstnär eller designer, med ett uttalat intresse för arkitektur och stadsbyggnad.

  Nu orkar jag inte skriva av mer.. du får läsa på www.kkh.se om du är intresserad.

  SvaraRadera
 2. jag har hört jättebra saker om icabanken. har själv nordea. men funderar på att byta! dvs icabanken verkar bättre än nordea ;P

  SvaraRadera
 3. Min man var missnöjd med SEB och bytte till samma som jag när vi flyttade ihop. Vi har Nordea och är bägge väldigt nöjda. Men det beror till STOR del på att vi haft tur att få en personlig bankkontakt som hjälper oss med allt... Hon är super så skulle hon byta jobb till en annan bank skulle vi hänga med.

  Jag tror det är det som gör att man är nöjd, den personliga kontakten. Alla banker har enligt mina erfarenheter sina plus och minus.

  SvaraRadera
 4. Hitta rätt personlig kontakt. Jag har en fristående sparbank drygt 10 mil från där jag bor. Den service som jag får per telefon är svårslagen...

  Kompisar som bytt i Göteborg det senaste året har hamnat hos Bohusbanken (om vi har hunnit stänga så knacka på dörren, vi är ofta kvar) respektive Orust Sparbank (ringer upp och tipsar om saker).

  SvaraRadera