måndag 27 april 2009

ögonbryn

^ ^
Hade tänkt skriva ett längre inlägg så småningom om det äventyr mitt hår och min frisyr går igenom den här våren. Mitt hår är inte helt mitt eget tills den 24 maj och det är faktiskt jätteroligt - men...
Igår fick man för sig att "fixa" mina ögonbryn. Jag har gjort det en gång förut, och det gjorde ont. Igår framfördes också idén om att färga dem lite så att de inte såg gulgröna ut till mitt röda hår. Jaja, jag har givit dem fria händer och litar på dem så lek ni bara...

...

"De kommer att ljusna en del de närmaste två dagarna" sade hon. Jag hoppas det! För just nu ser jag teatersminkad ut. För att gå till jobbet i eftermiddag måste jag lägga en fest-makeup för att matcha dem tror jag.
Jag får skylla på att jag firar att det är måndag!

3 kommentarer:

  1. ögonbrynen är ute och går med dig?

    SvaraRadera
  2. Ja lite så är det nog. Jag tittar på asfalten vid mina skor mer än jag brukar idag...

    SvaraRadera
  3. Oj, oj! Där har jag också blivit nedtryckt! Det gör förskräckligt ont. Du får säga till om jag ska stoppa dem...

    SvaraRadera