onsdag 22 april 2009

Det har varit lite aber, lite ångest och lite tandagnisslan om jobbet, men nu när konstigheterna börjar klarna är det väl bara att bita i skiten, jobba på och få det klart. Så, när jag kommit så långt i min klagolåt så kunde jag till och med tänka mig att skriva lite i min blog.
Jag har bestämt mig för att göra en liten lista, för min egen skull, och till ert nöje. Jag behöver den, och ni andra kanske kan inspireras att göra en liknande.
Listan heter:

saker jag mår bra av som faktiskt finns tillgängligt hela tiden:

1. Sambo. Komplimanger, närhet, trygghet och kärlek. Han vill vara med mig alldeles frivilligt till och med när jag är ett pms-monster. Snacka om må-bra-faktor.
2. Vovven. Han försöker till och med trösta när jag mår dåligt, och känner på sig saker jag inte berättar för någon. Vovve-tryggheten är en stor, ny upptäckt i mitt liv.
3. Vänner. Jag har faktiskt flera stycken av er, och jag är alldeles för dålig på att höra av mig till alldeles för många, men när jag väl gör det så finns där bara kärlek ändå. Ni är bäst allihop. Tack.
4. Oasen Skogen. Bara tanken på att lämna vardagen en stund gör att jag andas lugnare flera andetag i rad.
5. Vackra garner och stickprojekt som låter mig glömma mina bekymmer och dyka ner i inspiration och kreativitet. Under punkt fyra borde jag också få in att skriva och teckna, för det finns fortfarande tillgängligt, men den sortens inspiration har trutit på sistone...
6. Jag klarar mig. Det löser sig. Jag har det bra. Faktiskt.

1 kommentar:

  1. Låter bra. Det gäller att se att det finns positiva grejor nära en.
    Kram
    Eva i Lund

    SvaraRadera