måndag 2 mars 2009

ingen panik...

...allt på en gång.

Plötsligt finns mycket att blogga!
Helgen som gick sjöng jag garnets lov på DreamKnit!
(Länk till GP:s bildspel om arrangemanget finns här)
För första gången anordnades DreamHack fast med garn och stickor - alltså DreamKnit. I dagarna tre i en fantastisk lokal på tredje Långgatan samlades stickerskorna i soffor, fåtöljer och i en stor gunga (som ramlade ner när jag satt i den. Jag skäms än, fast det inte var mitt fel). Tack alla som var där, och särskilt Tina och Josephine som såg till att det blev av! Jag kom hem med massor av inspiration och garnglädje!

Under träffen gjorde jag klart min senaste top-down raglan enligt eget mönster, och den här gången har jag verkligen försökt göra nog med anteckningar för att kunna dela med mig av ett MÖNSTER snart! Vi får se hur det går med den saken, men jag menar verkligen vad jag säger!
Den blev superfin, och jag återkommer med foton på smaskigt vacker, rosa mosstickning.

Jag har sålt smycken sen sist, så jag jobbar med att få upp resten av de härliga svamp-pusselbitarna etsy-shoppen. Denna gång halsband. Ni stickerskor har väl sett att en av broscherna jag lagt upp har en bild av en mal på sig! Jätterolig liten brosch att ha på stickade plagg i ull förstås!

Jag har en massa att skriva om söta hunden också. Foton på stickat som ska knäppas, mönster som ska skrivas, funderingar som ska formuleras... Jag får nog säga att jag återkommer med mera snart!

1 kommentar:

  1. Vilket FANTASTIST arrangemang med stickmaraton!! WOOOW! Det såg supermysigt ut.

    SvaraRadera