måndag 30 mars 2009

festen är över...

...men en sån fest det var!

När jag packade ur väskan nyss kunde jag rada upp den här buffén av nytt godis på soffan:

Lägg märke till den Gigantiska Virknålen jag fick! Det står inget nummer på den men vi gissade på 25mm...

Dessutom har jag lekt med stickmaskin och gjort en ny halsduk-krage-mojäng. Den visar jag när jag lyckats ta någon vettig bild.
Trevligt folk, massa garn, jättegod mat och hela helgen handlar om stickning, virkning, krokning, hantverk, fibrer, garn, shopping... Ja, jag har njutit. Men idag är jag så trött så jag ser i kors. Tre workshops har jag hållit, så jag var inte deltagare på någon, även om flera lockade! Alla mina workshops blev lyckade och deltagarna verkade nöjda, så då är jag det också! Tack alla som var med! Och tack Marie, Ingrid och Linda som ordnat, fixat och donat!

Min kamera var inte med på ön, så kanske kommer det ett inlägg till med ett par snattade bilder på väl valda motiv. Jag har inte hunnit sticka så väldigt mycket själv, men några varv på min Venezia hann jag med! Det blir så himla fint!

Men bilden är lite suddig, så klicka inte upp den i full storlek - då blir ni lika yra i huvudet som jag blir när jag räknar maskorna i den för länge...

7 kommentarer:

 1. Hurra för SiV! Jag vann också en sån bautavirknål, blev så himla Glad för den. Nu ska här virkas trasmattor!

  SvaraRadera
 2. Men har du börjat att HÅLLA i workshops också? Herreminje... Vilken fart det är på dig! :)

  SvaraRadera
 3. Jajemän - Sticka enligt engelska mönster, att variera ett mönster och att sticka och virka smycken i metalltråd häll jag workshops i. Och det gick toppenbra!

  SvaraRadera
 4. Hej Lisa! Tack igen för den jättebra workshopen du höll för bl a mig... Att varirera ett mönster. Jag lärde mig massor och nu har jag en plan på en tröja att stickas från halsen och ner.

  Du är fantastiskt bra på att lära ut!

  Många kramar!

  SvaraRadera
 5. Kul! Nu kan du virka trasmattor:)

  SvaraRadera
 6. Ville bara titta in och tacka för workshopen, sticka enligt engelska mönster. Tror jag kommit över min spärr jag hade. Nu ska jag bara göra klart de påbörjade projekten så ska det nog bli en vacker sjal. Tror jag i alla fall. Något engelskt mönster ska det bli i alla fall. Måste ju testa mina kunskaper

  SvaraRadera