fredag 6 mars 2009

en stor dag

Rolff är officiell nu. Registrerad, chipmärkt, vaccinerad och besiktigad utan anmärkning. Han var jätteduktig hos veterinären och vi är jättenöjda. Det är väldigt skönt att få höra att vi gör rätt, tänkt rätt, känt rätt om vår hund, och hunden mår bra!

För att fira åkte vi och köpte nya täcken och kuddar åt oss! Ett efterlängtat inköp, och jag ska snart krypa ner i ett nytt litet himmelrike av mjukhet och komfort. En varm, kort kvällsdusch kommer att göra att rena lakan och nytt täcke känns som en spa-behandling. Skönhetssömn ska det bli, och attan vad vacker jag kommer att vara i morgon!

Från nya täcken till fika med en god vän som bjöd på äppelpaj - Den här dagen blev ju bara bättre och bättre! Och jag är ändå inte klar ännu!
När vi kom hem låg ett paket och väntade på mig... Min väska!
Jag förälskade mig i denna väska på etsy häromsistens, och kom fram till att jag skulle ångra mig mer om jag inte köpte den, än över hur jag hade behövt de ynka hundralapparna till något annat i slutet av månaden. Så som present till mig själv köpte jag den här:

Bilderna är från annonsen på etsy - och väskan i verkligheten är Ännu Bättre! Jag är alldeles väskkär.

1 kommentar:

  1. Jag förstår att du inte kunde motstå den.....
    Väskomanen Eva i Lund

    SvaraRadera