måndag 12 januari 2009

tjänsteresa

Buss, tåg, mamma, shopping, buss, sova, buss, tåg, Uppsala, garnshopping, lunch med en vän, buss, seminarium, buss, tåg, tåg, buss, hemma.
Fördela ovanstående från klockan åtta på morgonen till klockan elva på kvällen dagen efter och ni har en komplett redogörelse för min söndag och måndag.

Angående frågor i kommentarerna på förra inlägget är min spontanshoppade jacka / kappa ljusgrå. Jag ska nog göra nåt litet eget tillägg på den (broderi, brosch, sy fast skärpet som passade dåligt...) och ha en jättegrön sjal till. Garnet hittade jag idag på mitt väldigt oplanerade besök på Yll&Tyll i Uppsala. Det blev jättegrönt softsilk från BC garn. Jag visste inte var Yll&Tyll låg, bara att det var i Uppsala, så döm om min förvåning när det var en av de första butikerna jag snubblade över under min korta väntepaus innan lunch idag. Lycka.

Här sitter jag alltså på tåget hem och skriver på bloggen. Det är fantastiskt att boka tågbiljetter i god tid. Jag sitter i första klass och internet ingår. Lyxliv på min ära!

2 kommentarer:

  1. Anonym11:25 em

    Äntligen litet lyx i ditt liv! Det är du värd!

    SvaraRadera
  2. Lyckost dig som varit på Yll & Tyll, en affär jag saknar sen jag flyttade till Västsverige.

    SvaraRadera