söndag 11 januari 2009

spontant

Jag råkade köpa en ny vårjacka på rea idag. Råkade! Hade inte planerat att... Impulsköp. Jag hade glömt att man kunde göra så. Helt underbart faktiskt.
Nu måste jag dock sticka en sjal som passar sagda jacka... och kanske en matchande mössa. Vojne, vojne... Måste jag köpa nytt garn nu igen?


hihi

3 kommentarer:

 1. Anonym10:24 em

  Jag är imponerad, det var verkligen länge sedan jag gjorde något sådant. Men vilken tur du har... vilken färg blir det på garnet?

  SvaraRadera
 2. Jag har oxå köpt en vår/höstkappa idag. Eller jag tittade på den o Johan betalade, Hur ser din ut? Nyfiken på ditt färgval.

  SvaraRadera
 3. Anonym11:44 fm

  Man ska inte underskatta känslan av att ha råd med ett impulsköp efter sju magra år. Vi upptäckte just att Erik, i egenskap av landstingsslav, får sin lön den 25:e - alla vi marknadsslavar får lön den siste, oavsett antal dagar i månaden. Eftersom brittiska banker tar minst(!) fyra dagar att göra en överföring så kräver vår hyresvärd att hyran går ut 26:e för att vara på deras konto till den 30:e - detta är, fram till nu, fyra dagar _innan_ lön. Så vi måste hela tiden tänka oss för vid varje inköp så att det står tillräckligt mycket kvar den 26e. Så icke längre, vilket är otroligt skönt. Vi kan numera handla saker!

  SvaraRadera