måndag 5 januari 2009

prisutdelningBibblostick gav mig en utmärkelse i sin blog. Tack! Där står det att den är till
"Visa Lisa för hennes berättelser". Jag har övat länge inför den här stunden...

Jag skulle vilja tacka juryn (Bibblostick) för sitt kloka val. Jag hade aldrig stått här idag om det inte vore för dagisfröknarna på Nyckelpigan år 1981 och min familj som alltid uppmuntrat mitt skrivande. Jag vill tacka alla vänner, som stöttat mig genom livet. Jag vill tacka alla de bussresenärer, göteborgare, vädergudar och vackert klädda människor som inpirerar mig till bloggens innehåll. Jag vill tacka fåren för ullen, spinnerskorna för garnet och alla stickerskor i världen för inspirationen. Och så till sist vill jag tacka Rolff för att han blir så söt även på bild.

Jag tänkte jag skulle tacka för priset med en berättelse - men jag hinner inte precis just nu (även om jag redan vet vad den handlar om). Så tills jag bjuder på en berättelse vill jag berätta för följande personer att "Wow - I love your blog!" (även om jag skickar vidare sånt här så himla sällan). Jag har just nu 96 bloggar i min prenumerationslista på bloglines.com, och flera av dem är på engelska. Egentligen innebär det här att jag ger utmärkelsen till alla 96 - för ni finns alla i den listan för "Wow, I love your blog(s)!"

Men just idag går utmärkelsen till följande väldigt olika fantastiska människor - som bloggar på svenska:

egoegon - som tycker vettiga saker, vars blog spelar bra musik för mig titt som tätt och som på senaste tiden visat så vackra foton att jag bara... tittat. Dessutom skriver ju människan bra också. Och så är hon snygg... Hm... Jag kanske bara är avundsjuk?

Cirkux och hans fru får dela på ett pris, fastän de har varsin blog. Jag tror inte de vill bli länkade till här, men låt mig motivera med att de är fantastiska människor och vänner, som båda skriver om sin vardag med skarpvässad...ehum... host... tangentbord... Och så saknar jag dem också så, varsågoda.

Sen vill jag ge stickblog-priset till *trumvirvel* Anna!
Motivering: Hela Anna är inspiration. Personen, bloggen, idéerna, mönstren, stilen, inställningen...

Hedersomnämnanden går till alla de andra nittiotre vänner, stickerskor, bloggare och skribenter som finns på min lista. Bibblostick får en puss på kinden nästa gång jag ser henne för min egen utmärkelse.
Tack!

2 kommentarer:

  1. men vad snällt! vad glad jag blir. TACK!

    SvaraRadera
  2. Men shit i havet, nu fick jag nästan lite tårar i ögonvrån. Tusen miljoner tack till dig! STOR kram från en glad!

    SvaraRadera