torsdag 25 december 2008

vad fick du i julklapp?

Årets julklappsutdelning var en magisk fest. Jag fick så mycket omtanke och glädje att jag var alldeles varm inombords - och det berodde inte bara på att det var tänt i kakelugnen.
Den här korgen fick jag av "svärföräldrarna":

Va? VA? Garnet heter Bris från Gjestal och är 50% ull, 50% soya. Femton nystan! Wow... Nu återstår bara att välja mönster till den fantastiska tröja detta ska få bli. Men glädjen tog liksom inte slut. Av världens bästa mamma fick jag presentkort på spa, fyra fantastiska muggar som passar ihop med älsklings favoritmugg och Jan Lööf-samlingen som jag önskat mig. Mamma är bäst.
Älskling är också underbar och alla paket från honom var alldeles sprängfyllda med kärlek. Jag fick inte bara en almanacka med Terry Pratchett-tema, JK Rowlings nya (The Tales of Beedle the Bard) och Munchkinspelet jag önskat mig... Älskade älskling hade också brytt sig om att spara min önskan om stickböcker och köpte "Knitting Beyond the Edge" åt mig!
Lycka.
Jag känner mig verkligen älskad!

Med på julafton var även älsklings mormor, som är en fena på att packa ihop en massa små paket inuti större paket, och vi hade evinnerligt skojigt åt att bland annat packa upp en kylväska som i sin tur innehöll allt från strumpor och kakor, till salladsbestick och en marsipangris.

Men vet ni vad?
Det häftigaste var trots allt det här inte vad jag fick, utan hur glada särskilt två personer blev åt det de fick av mig.
Mamma fick mössan jag gjorde, och hon blev jätteglad. Titta vad fint den passar henne:


Längst upp fick blommorna bli röda. Det blev en väldigt mammig och fin mössa.
Svärmor fick en sjal, som jag specialanpassat till henne och till att det var en julklapp. Den är stor och den är varm. Garnet är Karisma Classic och mönstret heter Gail. Svärmor ville inte vara med på foto på bloggen, så hon fick vända ryggen till, och titta bara på sjalen är ni snälla...

5 kommentarer:

 1. Men hjälp vilka fina grejer du gör, helt otroligt! Förstår att de blev glada! Din mor passar förträffligt i fina mössan!

  SvaraRadera
 2. Anonym4:06 em

  Att få glädja och att glädjas. Det är jul!
  God fortsättning på julen, fina Lisa och Gott Nytt År! Kram!

  SvaraRadera
 3. Anonym9:15 em

  God fortsättning Lisa med familj!
  Vilka julklappar, både fådda o givna! Gott nytt 2009! /Sofia (stickospring.blogspot)

  SvaraRadera
 4. Det var banne mig den fräckaste sjal jag sett o å vad duktig du har blivit sen sist. Mössan är oxå otroligt fin förståss. Stor bamsekram

  SvaraRadera
 5. Tack vänner, vad snälla ni är! Jag undrar vad Carina menar med "sen sist"? Vilken Carina är det då?

  SvaraRadera