torsdag 14 augusti 2008

present

Jag öppnade frysen för att ta ut fisken som skulle tinas.
Det här är vad som mötte mig:

Är han inte söt så säg?

(Det är en expansion - extra kort - till ett av mina favoritspel Munchkin som jag har önskat mig!)

6 kommentarer:

  1. Riktigt fyndigt sätt att ge någon en present :P Munchkin är så jävla kul också, älskar det spelet!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig när det gäller OS-stickningen.Det känns inte riktigt rättvist med en massa små projekt där man kan sluta när man vill och ändå påstå sig vara färdig.För egen del hade jag tänkt mig att jag om jag mot all förmodan blir färdig innan OS är slut så sparar jag lite till sista dagen.

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset angående stickskadan. Ska testa i kväll när jag återkommer från ett 4-årskalas.

    SvaraRadera