tisdag 15 juli 2008

knäppt


Jag satte knappar i öronen och det blev faktiskt jättefint.
Någon har kallat mina smycken skitfula, men det struntar jag i, för när man är ute ur lägenheten under två timmar på en hel dag och man under dessa timmar får glada frågor och kommentarer från inte mindre än fem personer angående smycken man gjort själv - Då kan man bara vara glad. Smaken är som tur är som baken - delad.
Skitful kan du vara själv. Jag är bara knäpp.

14 kommentarer:

 1. Anonym8:09 em

  Jag tycker att det var kul, synd bara att det gör så ont med clips.....

  /Bonnmoran i Trollhättan

  SvaraRadera
 2. Tack snälla, och ja, det är lite jobbigt att ha clips en hel dag. Men de är fina och snällare än många andra clips jag haft på mig.

  Jag får väl ta och göra några för hål i öronen också då!

  SvaraRadera
 3. de är häftiga. gillar dem skarpt

  SvaraRadera
 4. Måste bara säja att jag gillar dina smycken, jättemycket.
  Må så gott på dej.
  Eva.

  SvaraRadera
 5. Men var är pusselsmyckena nu? Fesvunna eller är jag bara febrigare än jag känner mig?

  Tittar du på mina ibland? Smaken är som röven klöven, ibland gör man till och med sånt man inte skulle vilja bära själv, bara för att det kliar i fingrarna och man vill se om det man tänkt sig funkar.

  På Marias garn har de fina knappar. Ska tänka på dig när jag är där nästa gång. Och lyllo dig som har Carlssons...

  SvaraRadera
 6. Jag tyckte iaf om de röda knapparna, det var glatt och jag tänker mig hur fint det skulle vara till skotskrutigt och röda ballerinor!

  SvaraRadera
 7. Anonym8:58 fm

  Men såå sjukt.....här har jag sutti å tänkt på röda knappar huuur länge som helst, men eftersom det inte verkar gå att få tag på i den här hålan så har jag gett upp hoppet......så glider man in här av en slump å vad hittar man????
  Jo RÖDA knappar i öronen på fröken!! Tooookigt!!!

  SvaraRadera
 8. Hej Roliga smycken!
  Du är inte knäpp.man ska säga att man är unik!

  SvaraRadera