tisdag 6 maj 2008

kriminaljournalistik

Jag bara måste göra precis som E (tack E!) och uppmana er alla att läsa den här artikeln!
Nu.

8 kommentarer:

 1. Anonym9:04 em

  Nu tackar jag dig för tipset! Ytterst välformulerat.

  SvaraRadera
 2. åh, visste inte att du läste min blogg (och jag hade tappat bort adressen till din någonstans på vägen).

  SvaraRadera
 3. Jag läste den redan i tidningen.
  Och vadå?

  Delar inte Demkers slutsatser.

  Sorry Lisa.

  SvaraRadera
 4. Man måste inte tycka som jag, men jag tycker det är spot on.

  SvaraRadera
 5. Get all Bangladesh education board result, Exam Routine, National University Result, HSC Result 2021, Alim Result 2021, JSC result 2021, HSC Admission Result, University Admission Circular, IPO Result 2021, Government Job in Bangladesh, and education news from our Government official website: Student or Candidate first & easily online University admission, Admit Card download, admission result, apply & download from our official website. https://allresultbd24.com

  SvaraRadera