tisdag 18 mars 2008

Jag har inte skrivit. Jag har inte ens stickat. Men jag har funderat, jag har levt, jag har formulerat och klurat och jag har samlat på diverse situationer som åtminstone jag funnit ganska komiska. Kanske inte just när de inträffade men så här i backspegeln fnittrar jag åt det. Därför presenteras här:

5 anledningar till lite panik...
...som egentligen inte var nåt.

1. Någon har en städ-lukta-gott-mojäng i toaletten som färgar vattnet blått. Det visste inte jag. När jag vände mig om för att spola var innehållet i toaletten mörkgrönt. Panik! Blått plus gult blir grönt.

2. Mamma kommer på besök och jag har helt glömt bort det och helgen är dubbelbokad och allt krockar och jag är på fel ställe och... Panik! Hälften av alltihop var förstås nästa helg. Det är jobbigt att leva två helger samtidigt.

3. Jag har ringt fel nummer och människan som svarar förstår inte vad jag säger! Panik! Men om jag bara lugnar mig så inser jag att det är utländskt besök och att personen vänligt svarar på mina frågor på engelska. Engelska är svårt att förstå när man tror att det är svenska...

4. Jag har försovit mig och har missat halva dagen och... Panik! Fast varför är det kolsvart ute och hur skulle jag ha kunnat sova så länge utan huvudvärk? Det blir lätt så när man vaknar klockan fem, men ens klocka har stannat på kvart över elva.

5. Bussen missade min hållplats! Panik! Fast den stannade på nästa och vädret var för en gångs skull ljuvligt så det slutade med att jag njöt av den lilla oplanerade promenaden.

Hur mår ni? Jag mår... så där.

2 kommentarer:

 1. Log igenkännande över dina punkter. Nr 1 råkade jag ut för så sent som förra veckan. Började genast funderade över sjukdomar som jag aldrig hört talas om förut.
  Hoppas du snart mår bättre. Fast sådär kan också vara ganska bra. Om man tänker på alternativet.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Anonym9:47 em

  http://www.heyokay.com/crocheting-on-the-subway/

  SvaraRadera