onsdag 23 januari 2008

make my day

Nämen söta Eva vad jag blir rörd! Tack!

Nu har jag ju gjort princip av att inte skicka vidare utmaningar, kedjebrev, tags och allt vad det är (särskilt inte sedan Facebook hittades på), men en Make My Day Award passar mig utmärkt just nu. Just för att jag inte orkat vara lika social som jag skulle vilja på ett tag. Just för att jag tänker på er oftare än ni anar, så skulle jag vilja rabbla några som definitivt make my day... och så gjorde jag en namnlista. Första namnet på listan var Tobbe. Sen följde en massa andra. Men så fort jag bestämde mig för att listan var klar så saknades någon, eller några. Det går inta att göra en lista över vänner, för bland de närmaste sju vännerna blev plötsligt nummer åtta för viktig för att lämnas utanför, och ingen nummer åtta utan nian och så vidare...

Gemensamt för alla jag sitter och tänker på - alla ni vänner jag håller allra kärast är att ni är äkta. Äkta. Alla så olika och unika och därför bäst på att vara just er själva. Jag beundrar er för er äkthet alla älskade vänner!

1 kommentar: