tisdag 22 januari 2008

finnes:
Kreativ 29 år ung kvinna med arkitektexamen från Chalmers. Har även en A-kurs i franska samt A- och B-kurs i konst och bildvetenskap på sin akademiska resumé. Talar tre språk (svenska, engelska, franska) och har även studerat och kan grunderna i tyska, spanska och italienska. Är bra på att uttrycka sig i tal och skrift och har inga svårigheter att tala inför en grupp eller ett auditorium fullt med folk.
Behärskar datorer och anser sig bevandrad i AutoCad, InDesign, Illustrator, Photoshop, Officepaketet, men har också grundläggande kunskaper i användningen av 3Dstudio-max och Adobe Première.
Dryga tre års erfarenhet som egen företagare i en bransch som nästan inte finns, där projekten handlat om att låta skolungdomar få påverka sin egen miljö. Arbetat pedagogiskt och arkitektoniskt i dessa projekt och titulerats "arkitektur-pedagog". Till detta hör även lektioner hållna i stadens rum om stadsplanering, stadsmöbler, stadens historia med mera. Har under samma tid även arbetat som museipedagog, guide på välrenommerat museum.

önskas:
Fast anställning och månadslön på en arbetsplats där man tiildelas ett skrivbord och egen nyckel. En bonus är om det även ingår kreativa arbetsuppgifter som tar vara på den sökandes breda kompetens inom design, arkitektur och kommunikation.
Gärna i Västra Götalandsregionen.

3 kommentarer:

 1. Jag har tyvärr inget jobb att erbjuda, men en förfrågan: Skulle du kunna tänka dig att skapa lite andra varor med knit/purl-ambigram? Tex tote-bag (jag är glad i stickväskor) eller en journal (anteckningsbok)?

  SvaraRadera
 2. Lycka till!
  Eva i Lund

  SvaraRadera
 3. Anonym12:37 fm

  lycka till ja. tänkte på dig när jag dagdrömde om en tröja och om du kunde göra mönster också. en trompe l'oeil-tröja som skulle se ut som en kortärmad svartvitprickig puffärmsblus med måsvingekrage i vitt, med hudfärgade ärmar till. fult ja, men roligt, i min dagdröm iaf.. :)

  SvaraRadera