fredag 23 november 2007

pst...

Jag har uppdaterat mitt vant-mönster så det ska stämma bättre...
Dessutom ligger mönstret på en fantastiskt fin halsduk som jag komponerat uppe nu!
www.visalisadesign.blogspot.com

Håll till godo!

11 kommentarer:

 1. Nyfiken fråga: hur funkar det att översätta stickning från engelska till svenska? Finns det någon sida med lite bra förklaringar, som kan tipsa om? Jag frågar för att du derkar veta vad det handlar om. Själv är jag jäkligt bra på engelska men stickning är inget jag är så hemma på, ens på svenska - och jag har hittat en så läcker sak att sticka till en gothdotter...
  http://ysolda.com//wordpress/index.php/lace-up-opera-gloves/

  Känn dig absolut inte "tvungen" att svara - men om du vill/orkar/hinner/vet så blir jag jätteglad!

  SvaraRadera
 2. Fiffig som jag är gratulerar jag härmed en dag i förskott, för att garanterat vara först *list*
  Grattis vännen!

  SvaraRadera
 3. http://bp2.blogger.com/_OHE4jW9af_Q/R0xi96wp1DI/AAAAAAAAAp0/--HgiIyzKYw/s320/KalmarKlassen+018.jpg

  SvaraRadera
 4. Anonym1:14 em

  Redit fina sakor du har stickat däer, Lisa :]

  SvaraRadera