lördag 17 november 2007

fluffmonster

Jag har aldrig sett sån dimma som legat häromkring under natten. Som i ett fluffigt ulltäcke har vi varit insvepta. Det börjar lätta nu och det är nästan som om dagen har två soluppgångar.

Jag stickar. Jag lever. Stickningen hamnar nu mest i min engelska blog då det är den jag länkar till från Ravelry, så se till att ni bevakar båda om ni inte vill missa något. Det verkar lite krångligt att jag har två bloggar, men jag har mina anledningar...
Just nu ska ni titta i den bloggen för att få se hur fin tröjan blev, och för att få en titt på min fluffiga basker, som kan bli bra... men just nu liknar den mest ett Fluffmonster.

Och förresten: TACK för allt ni delat med er om era dammråttor. Det hjälper faktiskt. Tro det eller ej, men kvittona är sorterade! Ett steg i taget som det heter...

1 kommentar: