lördag 8 september 2007

coucoucoucou

Jag ska försöka skriva ner allt som hänt veckan som gått, men jag tror inte jag har ord för det ännu. Jag har varit deltagare i Pla(y)ce - en konferens om arkitektur och barn/ ungdomar med deltagare från 9 länder... Men en sådan beskrivning låter så torr.

Jag har varit med om en helt fantastisk vecka! I min desperata ensamhet fanns plötsligt en hel delegation som arbetar med precis det jag vill göra, på tusen olika sätt! Överallt! Jag har fått vänner för livet och inspiration som jag hoppas ska leda till nya stordåd.

Och som en bonus så får ni en video: Mina nya palestinska vänner lärde mig den här visan, och popvideon till den är precis så glad, märklig, främmande, hemtrevlig och festlig som hela den senaste veckan varit!

1 kommentar:

  1. Anonym3:15 em

    ååh vad det låter bra! vad roligt för dig! skriv gärna mer! :)

    SvaraRadera