tisdag 14 augusti 2007

uppdrag

Jag försvann lite nyss. Jag försvann till en villa utanför stan där jag mätt varenda vrå, krupit in i varje hörn och fört in alltihopa i en ritning. Jag fick ett uppdrag nämligen…

Det var ju arkitekt jag utbildade mig till, och nu är det också arkitekt jag är. Ombyggnadsritningar för en villa håller på att växa fram. Det är väldigt spännande, men det får bli lite färdigt innan jag visar er något.

Det händer annat ibland som jag skulle ha velat blogga. Jag ser en kuf eller en situation som jag formulerar och beskriver i huvudet, men sedan har det inte blivit av att det plitas ner och hamnar här. Men jag har börjat se mina inlägg omkring mig igen, så kanske det blir några nya ord, i rätt ordning, en ordning som beskriver och berättar igen , här snart.

Till dess ritar jag hus. Tänka sig.

1 kommentar:

  1. Anonym5:50 em

    Yay för dig! Superkul! Vi lovar att inte bli bloggotåliga när vi vet att du gör något roligt och bra.

    SvaraRadera