tisdag 7 augusti 2007

medan lille krigaren sover...

...sitter jag här och ser tillbaka på en intensiv men fantastisk vecka tillsammans med min lille gudson och kusin. Första dagen rivstartade vi på Liseberg, men där glömde vi ta med kameran. På de andra ställena vi var tog vi i alla fall lite bilder, så i stället för en tårdrypande vacker text om kärleken till en frågvis, smart, påfrestande, underbar, fantastisk liten kille så får ni i stället titta på foton. Här:
(Klicka för full storlek som vanligt)

Lekobuslandet på Hisingen var en stor succé! Klätterställning att gå vilse i och bollar att skjuta i kanoner. Kusin var saligt lycklig.

Slottskogen. Här är en bild bara till mig eftersom jag kom ihåg varför jag älskade getter. Jag vill ha en get.

Man kunde klappa söta grisar också. Gris till vänster. Kusin till höger.

Älgarna fick man inte klappa, men de låg nära staketet och fastande på fina bilder.

Hela helgen var vi på landet och lekte med kattungar (Den sötaste på bild här. Det finns tre till. Är det nån i närheten av Göteborg som vill ha en katt förresten? De har nån över...)

På landet kan dessutom nioåringar få chansen att få köra tuff fyrhjuling och skjuta pistol. Klart häftigt alltså. (Vahettere liksom det LÄR han ju bara berätta för sina kompisar vahettere när han kommer hem liksom!) Dessutom spanande vi på hjortar i hägn och hjälpte till lite med att bära in veden... men mest gosades det nog med kattungarna.

Imorgon åker min lille krigare hem, och ni får vänta ett helt år på att höra mig skryta om vilken ljuvlig unge han är. Faktiskt.

1 kommentar:

  1. En väninna sa att det är bra att ta med sig stickningen till buslandet för ungarna ser man inte röken av så roligt som de har där:)

    Kanske ny plats för mammor att ha sticketräffar på? *skrattar*

    SvaraRadera