fredag 6 juli 2007

intet nytt

Jag har tyvärr inget att blogga om idag. Sjalen är inte uppspänd, spisen är inte köpt, listerna är inte på plats (men köpta). Jag har inget nytt att komma med eller visa upp.

Så för att få nåt att blogga om springer jag nu iväg för att åtminstone hitta en spis!

10 kommentarer:

  1. *s* ja, ibland är det torka... men det gör ju inget när man har bevakning och läser NÄR det kommer livstecken (och fö kommenterar jag alldeles för sällan, men nu i allmänna tork-tider så hinner man och då tänker jag att jag skulle ha velat kommentera alla fina grejjer du gör! så, gjort.)

    SvaraRadera
  2. Anonym9:53 fm

    Tänk vad underbart det är med alla dessa sommarprojekt som inte blir färdiga, eller blir halvfärdiga, eller som man blir alldeles ofärdig av. Fast det är klart. En spis kan ju vara bra att ha ;)

    SvaraRadera