måndag 2 juli 2007

atjo


Om jag hade en kattunge skulle den nog behöva få heta Atjo... Men i Ingenstans, i Lugn och Ro Någonstans där jag trivs leker kattungarna. Jag var där i helgen igen och blev förälskad på nytt i små krabater. Kan någon hitta på ett faktiskt fungerande botemedel mot pälsdjursallergi snart, så jag får ta med mig en sån här hem!?

8 kommentarer:

 1. Jag är förvånad över hur väl min allergi fixar lilla kissen faktiskt. Man kanske kan växa ur sånt?

  SvaraRadera
 2. fusk!
  Det är för gulligt!
  Sötchock!
  ojojoj

  SvaraRadera
 3. Anonym9:40 fm

  Man kan ju bota sin allergi! Fast det tar tid och kostar nog ganska mycket pengar. Man tar sprutor med antiallergimedel i ett par år och sedan är man fix färdig. Ska funka ypperligt bra på just pälsdjur. Men man får inte har djur undertiden.

  SvaraRadera
 4. Min morsa tog sprutor ett tag för att tåla katter. Nu tål hon dem och har på tok för många katter. Så aktarejj. :)

  SvaraRadera
 5. Anonym1:59 em

  jag slutade helt med alla mjölkprodukter, för att få rätsida på syra-basbalansen o se, på mig hjälpte det. i början åkte t o m sånt med mjölkpulver ut ur dieten, så tog jag grädde o vatten blandat istället för mjölk i mat o så småningom så gick det med mjölk i kaffet utan att allergin kom tillbaks mer än som lite kliande i ögonen efter alltför nära gosande. hade flera katter i flera år då kan tilläggas. man råder ju gravida att undvika mjölkprodukter, för att minimera risken att få allergisk bebis o kan det funka på ofödd bebis borde det funka på vuxen tänkte jag o lydde rådet. lycka till! ljuvlig bild förresten!

  SvaraRadera
 6. Hojta till om du hittar ett botemedel för min gubbe tål inte katthår och det är så trist när de är så gosiga... fin bild!

  SvaraRadera