onsdag 16 maj 2007

ny mössa

Ibland är det rolig post som väntar på hallmattan när man kommer hem! Cecilia har skickat en virkad mössa till mig i hemliga vän-cirkelns tredje paket. Visst är jag söt i den?

Tack så oändligt mycket Cecilia! En virk-nybörjare som jag är dessutom mäkta imponerad! Dessutom låg det fantastisk choklad med earl grey-smak (!) i paketet. En liten bit smälter just nu på min tunga i eftermiddagskaffet. Te-choklad med kaffe alltså, visade sig fungera utmärkt!
Jag är fortfarande inte färdig med min väns present så jag sitter här och skäms lite mitt i glädjen över att ha något virkat! (Jag måste lära mig virka bättre...)

2 kommentarer:

  1. Vad kul att du gillade både min mössa och choklad! Just nu virkar jag mig en egen - gillade mönstret så mycket - och funderar starkt på att köpa den där chokladen...

    SvaraRadera