måndag 12 mars 2007

punktse/pdf/punktse_goteborg.pdf

Jag lever. Jag är frisk. Jag har fått skit på jobbet. Jag har fått beröm för att jag är så grymt bra på jobbet. Jag har fått en betalningsanmärkning på en räkning som hade gömt sig i pappershögarna. Jag har betalat räkningen och rensat den mest akuta av pappershögarna. Jag har tänkt skriva blogginlägg om sura busschaufförer och snälla vänner, om mjukt garn och vårsol. Men det blev det här i stället:

Jag är på bild i tidningen idag där jag stickar och dricker vin. "Stick och knyppla" heter artikeln. Hon som skrev den lilla artikeln vet inte att knyppla är en teknik för att knyta spetsar, men använde ändå ordet i rubriken. Varför använder man ord man inte behärskar i en rubrik?
Men jag tycker ändå att det är lite roligt att jag sitter och stickar på bild i tidningen, och att jag blundar och ser tjock ut.
Dessutom måste det kommenteras att tidningen .SE har ett namn som antyder att de är hippt uppkopplade, online och nätbaserade... Men adressen till deras tidning ser ut så här och är en PDF-fil:
http://www.aftonbladet.se/punktse/pdf/punktse_goteborg.pdf
Visst är det skrattretande bara det? Där är jag i alla fall. På sidan 12.

8 kommentarer:

 1. Kanske en fånig fråga men jag har ingen aning och du verkar ju vara expert :)
  Jo så här: Om man inte kan sticka, om man virkar? Får man komma på stickcafé ändå? Eller blir man utmobbad av alla er duktiga som kan hålla redan på två pinnar?

  SvaraRadera
 2. Lisa, du ser ljuvlig ut! Och även Lea. Jag önskar jag varit med. Och att jag nu satt på jups. Istället ska jag nu koka ris. Men men, alla kan inte uppleva glamour och kändisskap. Kram!

  SvaraRadera
 3. I thank you for the information and articles you provided

  SvaraRadera
 4. Great post again! great job. And I am satisfied to read your article. Turkey visa for Pakistani. You can check all visa requirements in Turkey via the Turkish e-visa website. Travelers entering Turkey are required to apply for an e-visa. The process is very simple, all you have to do is fill our online application form.

  SvaraRadera
 5. This is a topic that’s near to my heart… Many thanks! Where are your contact details though? Indian tourist visa citizens are eligible to apply for the Indian eVisa. You can apply for an Indian tourist visa registration via mobile phone, computer or desk.

  SvaraRadera
 6. This is a wonderful inspiring article. I am practically satisfied with your great work. You have really put together extremely helpful data. Keep it up.. kenya business visa allows several foreign nationalities to enter Kenya for business ventures.

  SvaraRadera
 7. Superb blog! This gives a lot of information... Now I am telling you the information which is needed to know you. After covid19 Indian tourist visa open for all international travelers. Check out for more information before traveling.

  SvaraRadera