torsdag 1 mars 2007

bihåleinflammation

penicillin

8 kommentarer:

 1. Ja det hjälper ju. Jag är så skraj att få det- har fått en dunderförkylning som jag bombarderar med nässpray. Har man väl kommit iväg till doktorn och fått medicin är det väl okej, men innan dess... seeegt. Hoppas du blir frisk nu!

  SvaraRadera
 2. Anonym11:30 fm

  Nejmen nu får det väl ändå räcka?

  Jag lovar att inte stackra, men liite synd tycker jag om dig som får en infektion igen. Å andra sidan - med penicilin kanske det äntligen går över. Min mor är en stor anhängare av penicilin, får man tro henne botar det allt, inklusive danska skallar och överjästa bullar... Lite av hennes övertro har smittat över på mig, lustigt nog. Varje gång nån säger "Nu har jag fått penicilin" så känner jag att "Jamen nu kommer det att ordna sig till slut". Fånigt men sant.

  Blunda hårt, klappa i händerna och säg: "Ja, jag TROR på penicilin!"

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Bajs! Skall det då aldrig ta slut?

  SvaraRadera