tisdag 13 februari 2007

modul


It has begun! Igår lade jag upp 162 maskor och började med den första modulen till Den Fantastiska Koftan! Det återstår att se om den blir fantastisk på mig, men med de små ändringar (ganska stora ändringar i och för sig) så kan det här nog bli jättebra. Hoppas jag. Jag har blandat en tråd Safran (färg 23)med en tråd Alpaca (färg 6736), och jag kan inte annat än älska det lila tyg som kryper fram ur min rundsticka!

Och så måste jag förvarna om att jag snart bloggar bilder på en fantastisk sjal! Jag maskade av rosenknopparna igår, men den måste tyvärr spännas ut och sånt innan den går att visa upp. Önska mig lycka till med det förresten... Den får ta vardagsrumsmattan för att få plats! Den är stor. Nej, alltså... stor.

Igår postade jag första paketet i Nordisk Hemlig Vän 5-cirkeln också. Hoppas hon blir glad!

6 kommentarer:

 1. När jag såg rubriken trodde jag nästan att du hunnit sticka en hel modul redan :-)

  Tycker det ser fint ut, om än lite svårt att se på bilden hur bra flätorna egentligen syns (vilket jag ju var lite nyfiken på redan igår, men då fanns inga flätor).

  SvaraRadera
 2. Där fick jag garntipset! Men att blanda garner känns lite läbbigt... kanske vi kommer att ses framöver så jag får se hur det ser ut. Men nu sticker jag iväg på sportlov. Ciao!

  SvaraRadera
 3. Den är verkligen snygg, ser fram emot att se hur din blir!

  SvaraRadera
 4. Anonym8:03 em

  Ser verkligen ut att bli fint, de där modulerna som ska bli en kofta och jag undrar HUR STOOOR är sjalen vi väntar på, du vet ju liksom vad stor sjal är sedan tidigare! Någon av dina tidigare var väl gigantisk?!

  SvaraRadera