torsdag 1 februari 2007

kreativt spret

Jag stickar inte så mycket som jag har inspiration till. Dels håller jag på med en egen-komponerad tröja i lin-ull som skulle kunna bli riktigt jättebra, men det kan gå hur som helst. Håll tummarna. (Om den blir bra delar jag med mig av mönstret, så håll tummarna på riktigt!) Dels håller jag på med skisser på tofflor åt höger och vänster. Jag vill vara med i sticknätverkets utmaning med fotvärmare nämligen. Så vad det blir där tänker jag inte avslöja alls (på ett tag).
Sedan har jag en alpacka-halsduk (som jag nog kommer att repa upp och göra nåt annat av), ett gäng UFOn i en korg, planer på tre andra tröjor, en mössa på väntelista...

Nu får jag snart bjuda hem ett gäng stickerskor igen så jag riktar inspirationen åt nåt håll. Jag är så spretig.

2 kommentarer:

  1. Jag bara måste fråga för jag känner mig så okunnig... vad betyder och vad är bilden 'knitpurl ambigram'?

    Snälla skriv svar i min blogg i nån kommentar?

    SvaraRadera
  2. Tack Lisa, nu förstår jag hur du har tänkt lite mer.

    SvaraRadera