fredag 16 februari 2007

dåndimpen

Vi använder ordet dåndimpen alldeles för lite.

När jag öppnade mitt paket från min hemliga vän i hemlig-vän-cirkeln idag så höll jag på att få dåndimpen. Nära var det, och tårögd blev jag faktiskt. Jag har blivit glad för alla paket i hemlig-vän-cirklar hittills, men det här var så klockrent, omtänksamt, fantastiskt att det faktiskt tar priset. Dåndimpen-paket. Titta bara:

I paketet låg en fin påse med ett brev...

Brevet förklarar att innehållet jag stod och nästan blötte ner med glädjetårar är:
En härva naturfärgat, handspunnet ullgarn (spunnet av Lena i Västerbykil), ett nystan Rowan (Jag hade inte sett det här innan och kan nu inte sluta klämma på det) fyndat i Stockholm samt en liten skål. Pytteskålen är egentligen en så kallad flingsalt-skål, men precis som min hemliga vän Elisabeth påpekade så är den himla fin att ha små vackra knappar eller så i.

Så hon skickade med några små vackra knappar!

Är inte det här den finaste present ni sett så säg? Jag fick i alla fall nästan dåndimpen.

En dåndimpen till:
Jag har köpt tuggummi. Det är inte så speciellt, men jag gillar Extra-tuggummits nya förpackning! En burk med 70 tuggummin för 30 kronor (i stället för att köpa en påse med 25 för 17). Dessutom är den så ny att man fortfarande imponerar på folk genom att flippa upp locket och säga "Tuggummi?".
Idag läste jag etiketten på burken och fick nästan dåndimpen!
"For use at home, in the car or at work" Var inte det lite överflödig information? Och vad händer om jag vill tugga tuggummi någon annanstans?

Det är så man får dåndimpen!

Och till fantastiska hemliga vännen Elisabeth: TACK (igen)!

6 kommentarer:

  1. Dåndimpen är helt klart ett underskattat ord. Dessutom om du vill få dåndimpen igen. V6-tuggummi i påse är egentligen inga tuggummin utan "kosttillskott i form av tuggummi". Ja men hallå - kosttillskott liksom.

    SvaraRadera
  2. Hej jag är Christiana från USA, jag läste ett vittnesbörd om Dr ibinoba om hur han har hjälpt människor att få tillbaka sitt ex inom 48 timmar..Jag tänkte bara på om det var sant och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde en vittnesmål och även tappade hennes nummer, så jag ringde henne och frågade henne om Dr ibinoba, hon sa att Dr ibinoba är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare åt mig, jag var bara så glad och lite lättad att min älskare kommer snart tillbaka till mig. Sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr ibinoba vilket jag gjorde, och innan jag kunde dela med mig av mitt problem till honom har han redan berättat för mig vad jag kom för, han sa att allt kommer att bli bra inom 48 timmar som min älskare kommer att vara tillbaka till mina armar, han sa också att han skulle förtrolla, att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig. Så jag hoppades det, verkligen innan 48 timmarna fick jag ett samtal från en man som har lämnat mig de senaste 2 åren och sa att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka,jag var glad och jag sa att jag också vill ha honom tillbaka, sen reste jag till Kanada för att träffa Till honom bad han om ursäkt för vad han har gjort mot mig, nu friade han att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för vårt bröllop snart... Allt tack vare den stora och världens bästa trollformleren, Dr ibinoba.. Du kan också lägg till Dr.ibinoba på whatsApp +2348085240869 eller e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Jag har varit gift med min fru i 6 år och nyligen gjorde hon slut med mig och det sårade mig djupt när hon sa åt mig att lämna henne ifred och att hon inte älskar mig längre trots att jag alltid var trogen och ärlig mot henne. Jag försökte alla sätt att få tillbaka henne genom att köpa henne vad hon vill ha, som jag alltid gjort och hon lämnade mig fortfarande förkrossad..hon har nu en ny pojkvän som förstörde mig ännu mer, tills en vän till mig från gymnasiet hänvisade mig till Dr Ibinoba. Den här mannen förändrade mitt liv totalt. Jag följde allt han sa åt mig att göra och min fru kom tillbaka. Jag blev förvånad över allt som hände precis som han sa till mig. Jag trodde på allt han sa till mig och allt var sant. Du kan kontakta honom, han hjälper dig med allt du behöver och svarar snabbt när du kontaktar honom via hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, E-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera