fredag 16 februari 2007

dåndimpen

Vi använder ordet dåndimpen alldeles för lite.

När jag öppnade mitt paket från min hemliga vän i hemlig-vän-cirkeln idag så höll jag på att få dåndimpen. Nära var det, och tårögd blev jag faktiskt. Jag har blivit glad för alla paket i hemlig-vän-cirklar hittills, men det här var så klockrent, omtänksamt, fantastiskt att det faktiskt tar priset. Dåndimpen-paket. Titta bara:

I paketet låg en fin påse med ett brev...

Brevet förklarar att innehållet jag stod och nästan blötte ner med glädjetårar är:
En härva naturfärgat, handspunnet ullgarn (spunnet av Lena i Västerbykil), ett nystan Rowan (Jag hade inte sett det här innan och kan nu inte sluta klämma på det) fyndat i Stockholm samt en liten skål. Pytteskålen är egentligen en så kallad flingsalt-skål, men precis som min hemliga vän Elisabeth påpekade så är den himla fin att ha små vackra knappar eller så i.

Så hon skickade med några små vackra knappar!

Är inte det här den finaste present ni sett så säg? Jag fick i alla fall nästan dåndimpen.

En dåndimpen till:
Jag har köpt tuggummi. Det är inte så speciellt, men jag gillar Extra-tuggummits nya förpackning! En burk med 70 tuggummin för 30 kronor (i stället för att köpa en påse med 25 för 17). Dessutom är den så ny att man fortfarande imponerar på folk genom att flippa upp locket och säga "Tuggummi?".
Idag läste jag etiketten på burken och fick nästan dåndimpen!
"For use at home, in the car or at work" Var inte det lite överflödig information? Och vad händer om jag vill tugga tuggummi någon annanstans?

Det är så man får dåndimpen!

Och till fantastiska hemliga vännen Elisabeth: TACK (igen)!

5 kommentarer: