måndag 5 februari 2007

diplomati


Kaffe skulle nog kunna fixa världsfreden om det bara serverades till precis rätt personer vid precis rätt tillfälle...

Min första kopp den här förmiddagen hade i alla fall effekten att jag andades lugnare, lät trevligare i telefon (En kollega kommenterade hur pigg och glad jag lät. Jag är inte pigg och glad. Det är ju måndag!) och fick fyra mail skrivna på en kvart. Nu gäller det bara att lista ut hur kaffe-effekten ska hålla i sig.

3 kommentarer:

 1. Aha, det är kanske kaffe jag behöver... Sitter här och får ingenting gjort och är sur på något men jag minns inte vad. Kaffe kanske gör mig glad? =)

  SvaraRadera
 2. Anonym1:21 em

  Det påminner mig om mitt gamla avsomnade "Kaffe och Bullar" projekt. Min tanke var en förening vars _enda_ syfte var att dela ut kaffe och bullar på otrevliga platser i morgonrusningen. För att folk som fått kaffe och bullar är trevligare. Helt obunden förening med hembakta bullar och pumptermos. Ingen motprestation, inga bidrag, inga knappar eller protestlistor. Bara Kaffe och Bullar(TM) (Varför har ingen trademarkat Kaffe och Buller fö?) Enligt devisen Våld och Förtryck, det gör mig ledsen, men Kaffe och Bullar gör mig glad.

  SvaraRadera
 3. Anonym1:23 em

  Jag har undrat om man kunde få bidrag för att göra det som en installation... ett halvårsprojekt där man delar ut kaffe och bullar och sen utvärderar om det gav positiv effekt på området ifråga...

  SvaraRadera