tisdag 2 januari 2007

Årskrönika


Nej, jag vill inte. Jag vill faktiskt inte gå igenom det senaste året, för jag är uppriktigt glad över att det är slut. Även om det kommit en del riktigt bra saker ur 2006 så skulle det vara så mycket skit som listades i en krönika, så jag hoppar helt enkelt över det. Jag ser årsskiftet som en chans till nystart. Det behövs inte mycket för att det här året ska bli bättre. Bara jag håller kvar vid vad som är bra så...

Under 2007 ska jag:
- njuta av att jag har en hel bunt ljuvliga vänner.
- sticka ännu mer.
- se till att även sömnad på ny symaskin blir en älskad hobby.
- ta hand om mig. (Vilket bl a innebär träning och lite ändrade matvanor)
- se till att jag gör val som påverkar mitt liv, i stället för att livet tar egna krumsprång för ofta som påverkar mig.
- blogga vidare.
- leva.

1 kommentar: