onsdag 24 januari 2007

emballage


En liten extra notering om att köpa ny dator:

Jag har fått ett helt nytt i-landsproblem. Jag bor i en etta och har köpt ny dator. Det betyder plötsligt att jag har lika mycket emballage i lägenheten som jag har övrig inredning. Extra roligt blir det när det står på lådorna att "spara gärna mig för ev framtida bruk" typ. Jag gissar att de menar nästa gång jag köper ny dator då jag får lika många lådor igen, så att jag när jag så småningom kanske skaffar smått kan ge dem lådor nog att bygga ett fort över hela gården av. Eller vad menar de?

Just nu har jag fyllt min balkong med lådor, för att jag snart ska komma mig för att kasta ner dem och bära dem runt knuten till grovsoprummet. Spara? Pfff...

3 kommentarer:

 1. Anonym9:51 em

  Lyllo dej, det är bland det roligaste som finns att packa upp en ny dator men...Släng inte kartongerna Lisa! Det gjorde jag en gång och det blev problem när jag skulle reklamera.

  Hälsningar
  Marie på Grötö

  SvaraRadera
 2. menar de inte när du ska flytta nästa gång? för då är det faktiskt bra att ha originalkartongerna. faktiskt.

  SvaraRadera