fredag 15 december 2006

är du vaken Lars?

Kan någon komma med ett mer ödmjukt förslag på hur jag ska ta upp det här problemet med mina grannar? Jag känner nämligen för att ringa på deras dörr och säga:

"Nästa gång ert barnbarn spelar på pianot så vrider jag nacken av henne okej?"

...och jag tror helt enkelt inte att det är en bra idé. Jag har i och för sig några andra förslag:

"Tänk den där melodin 'Är du vaken Lars'... man tröttnar aldrig på den eller hur?"
"Jag tror ert barnbarn har en framtid som popstjärna! Hon kan ju två melodier - De mesta har bara en hit."

Den andra melodin hon kan är den där andra melodin man lärde sig att spela med två händer. Plong plo-long-plong, Plong pli-ling-ling, Plong pli-ling-ling, Plong pli-ling-ling... etc ad nauseam.

3 kommentarer:

 1. Anonym6:42 em

  Hmmm... jag tänker att du kanske skulle kunna spela in oljudet nästa gång, för att sedan spela upp det på högsta volym vid väl valda tidpunkter på dygnet.

  SvaraRadera
 2. Anonym10:52 em

  ett tips som funkat lite för mig om än bara högst tillfälligt var att bjuda in den ena grannen för att komma o höra hur det lät när den andra av dem hamrade. Oj, hörs det ner sa puckot. de hamrade halv elva på kvällen. sa jag att jag avskyr dem idag? de kör sin björnimitation mest varje kväll.. duns duns dundunduns duns duns. när jag frågade om hon tränade nån kampsport där uppe sa hon att hon går med hälarna i.. öööh, kan det höras SÅ mycket?

  SvaraRadera
 3. Anonym6:22 em

  Jag skulle köra på den raka versionen. Det är störande för dig och du får helt enkelt ta upp det som den stora grej det är. På ett schysst sätt, typ. Tjo!

  SvaraRadera