söndag 26 november 2006

ända in i själen

Visst sitter själen i maggropen?
Jag hade fest. Vänner kom hem till mig. Bekanta kom hem till mig. Tjugofem stycken på mina fyrtio kvadratmeter. Jag hörde någon säga "hemtrevligt" och en annan "vilken ljuvlig fest!". I gästboken står det att mina vänner tycker om mig och trivs hos mig.

Någon gång i somras skrev jag någonstans att jag ville komma ihåg hur det kändes att bara vara, och inte ens märka att jag ler med hela ansiktet. I fredags var jag i det tillståndet hela kvällen.

Tack! Alla ni som kom hit. Alla ni som påminde mig om hur Livet känns, när man lever det som man ska. Tack för alla fantastiska presenter och all omtanke! Att känna sig älskad och att älska tillbaka, det måste vara det dom är livet, i alla kärlekens former. Alla mina vänner: Jag älskar er!

(Ja, jag är blödig och amatörpoetisk om det här, men jag var lycklig ända in i själen en hel kväll, för första gången på länge, och då svämmar det över med hjärta och smärta litegrann!)

4 kommentarer:

 1. Anonym11:12 em

  tack själv Lisa för att vi fick komma och hälsa på dig =) Du var en väldigt trevlig och bra värdinna som fick alla att känna sig välkommna med dina kramar :)

  SvaraRadera
 2. Anonym6:35 em

  Tack själv! Vilken lägenhet. Jag har nog aldrig varit i en etta som känns så stor. Och trevlig. =)

  SvaraRadera
 3. Anonym10:14 em

  Ja, det var en mycket trevlig kväll, synd att man själv var lite avdankad och trött, men skoj var det och en mycket fin liten lägenhet =)

  SvaraRadera
 4. Anonym11:46 fm

  Alltså A) Är själen i en artär? Innebär det att den liksom flyter med blodet och pumpas runt, eller är den stationär?
  B) Varför har du aldrig dina fester lite närmare Skottland? Ett rejält förbiseende om du frågar mig.

  SvaraRadera