lördag 2 september 2006

svullen designer

Så, jag fick alltså foten opererad förra veckan. De har städat lite kring några nervknippen och jag har två sår som försöker läka på höger fot. De lade om mina bandage igår och jag var svullen. Mer svullen än de hade räknat med. Sköterskan tvättade såren lite och det ena var så fint så, men det andra... Stygnen är glesa för att ge foten plats att vara svullen medan det läker, men det ser lite obehagligt ut.
Tänk er en skjorta som är för liten, men du har ändå tvingat ihop alla knapparna. Nu byter du knapparna mot blå tråd och tyget mot lila-svullen hud. Och under såret tränger en svullen fot igenom. Blä.

Föutom foten så lever jag ganska bra just nu. Jag mår bättre inuti än på ett tag. Phew.
Och det händer små roliga saker här och var...
I måndags var jag på stickcafé och Linda från min favorit-garnbutik (som för övrigt arrangerar stickcaféet) knackade mig på axeln. Jag vände mig om och fick se: Min Design! Hon hade beställt tröjan från cafépress, och den kostar faktiskt inte mer än ca 160 kronor! Det var en speciell känsla att se en logotyp jag har suttit och fipplat ihop på en tröja någon köpt! Trycket är lite blekt, men den är snygg ändå tycker jag!

Nu har jag en fråga: Skulle några av er läsare vara intresserade av den här tröjan och kanske några andra motiv jag kan göra? Jag funderar på att trycka upp en liten upplaga tröjor här hemma och sälja... Maila eller kommentera med era önskemål så ska vi se vad det kan bli!

Just nu på stickorna: En alpaca-sjal enligt ett finskt mönster! (Tack för diagram och för L som översätter åt mig), en mössa med flätmönster åt T och en kort bolero-väst i eskimo-garn.

27 kommentarer:

 1. Hej Lisa! Jag är som du vet intresserad! Knitpurl vill jag köpa.

  SvaraRadera
 2. Anonym7:46 em

  Jag skulle absolut också vara intresserad av att köpa "knitpurlen". *nickar* Läcker och kul!!

  SvaraRadera
 3. Anonym8:19 em

  Jag också!!! (knitpurl)
  Stackars din fot, hoppas den snart blir bättre och att vi kan ses på fredag.

  SvaraRadera
 4. Anonym12:13 em

  Äsch, så säger du till alla flickor! Fin tröja hurru, men kanske inte för mig direkt. :)

  SvaraRadera
 5. Jag behöver också en sticktröja!

  SvaraRadera
 6. Din knit-purl-logga är absolut den snyggaste ;o) så jag gör lite reklam för den och din e-affär på min blogg: http://mamatherapy.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

  Obat Penghilang Jerawat dan Bekasnya
  Cara Menyembuhkan Batuk Berkepanjangan
  Cara Mengobati Pengapuran Tulang
  Obat Pengapuran Otak pada Anak
  Cara Mengatasi Mata Bengkak
  Obat Herpes Zoster

  SvaraRadera