lördag 9 september 2006

politik

Politik, politik, politik, politik, politik.
Okej, det är val alldeles snart, men jag fortsätter vidhålla att politiken är som mest ointressant närmast valdagen. Det handlar om marknadsföring, försäljningsteknik och övertalning. Inte alls om samhällsförändringar och inflytande.

Jag skulle bli en bra politiker, men det är en karriär jag inte skulle orka med. Just för att den handlar om så mycket annat än just politik. Jag kan stå upp för mina åsikter, men jag orkar inte tävla med dem.

Jag vet vilken ideologi jag står bakom, men jag vet inte längre vilket politiskt parti som står för den. Efter alla mina turer i vården på sistone så tror jag inte längre på systemet. Politikernas ord verkar inte handla om min verklighet.

"Det går bra för Sverige". My ass. Inte mitt Sverige i alla fall.
Jag har aldrig tvekat förr, men nu blir det svårt att gå och rösta.

Det här är så politisk jag kommer att bli i den här bloggen. Jag har skrivit om politik och reklam en gång förut. Vill ni läsa nån som vet vad han tycker och vad han står för så ska ni läsa Myggan.

1 kommentar:

  1. Kan bara hålla med. Vården är den plats där man får se om politikernas ord håller. För alla kan ju hålla med om att vård är något av det viktigaste - något som politiken borde handla om!

    SvaraRadera