måndag 18 september 2006

politik igen

Vad gäller politik så är jag nog som många svenskar - Jag tycker i mångt och mycket som mina föräldrar. Det är de som gett mig mina värdegrunder. Min känsla för rätt och fel. Så där står jag dem båda väldigt nära, och politik är något som varit viktigt och stort i familjen. Alltid.
Därför tänker jag göra min far glad och er upplysta genom att hänvisa alla mina kommentarer om valresultatet till hans ledare i Länstidningen Östersund både från igår och idag. Heja pappa!

14 kommentarer:

 1. Anonym11:10 fm

  Fast jag måste å det bestämdaste säga emot din far på en punkt; Sossarnas problem är INTE att de legat för långt åt vänster. Snarare då att de halkat så långt åt höger att de tappar väljare till Moderaterna, som trotsallt för en lite mer öppen högerpolitik. När Göran sjunger internationalen 1a maj vrider sig Palm och Branting i sina gravar...

  Likafullt var det förfärligt att högern vann, nu är sammanbrott och nyval det bästa vi kan hoppas på. Finns det ngn given ersättare för GP inom partiet?

  SvaraRadera
 2. Anonym12:42 fm

  Det är jag som är den åberopade fadern. Jag vill bara meddela att jag både är känd som medlem av den hatade kanslihushögern och anlitad som föreläsare av vänsterpartiet. Att klistra etiketter som höger och vänster på olika företeelser och åsikter är bara ett sätt att slippa tänka själv och självständigt.

  SvaraRadera