söndag 10 september 2006

crikey!


Det känns lite osmakligt att slå på Discovery Channel idag, och de visar Crocodile Hunter. Steve Irwin ropar och hojtar om hur nära döden han är och jag kan inte låta bli att tänka "Skrattar bäst..." och sen känner jag mig hemsk. Det är verkligen... märkligt, att se honom skutta runt och utmana döden och veta vad som hände sen. En vän till mig sa en gång att han ville dö "med spaden i handen knall fall, mitt i slutet av livet". Förutom att det inte var på slutet i den meningen, så var det väl just det den galne krokodiljägaren gjorde... Jag vet inte varför han får så många rader i min blog. Jag ville mest reagera på att de visar honom på Discovery idag.

I övrigt försöker jag motivera mig att städa, men jag haltar och det är helt enkelt för stökigt. Så jag ska nog sticka lite i stället på den fantastiska Baudelaire-sockan jag startade i fredags.

5 kommentarer:

 1. Den är himla fin "Baudelairen". Har satt upp den också på min "skulle-vilja-göra-lista" men det får dröja en tid till. Har försökt några gånger att sticka från tån och upp men det vill sig inte riktigt. Det är bra med internet men ibland saknar jag live-kontakt med andra stickare. Speciellt när jag skulle vilja lära mig mera.
  Passar också på att anmäla mitt intresse för en knit/purl-top.

  SvaraRadera
 2. Hej Lisa....Så bra og høre du likte min present!!!! Jeg begynnte og lure vettu ;-)
  De der sokkene har jeg kommet så langt som på ditt bilde, men så gav jeg opp ( hvertfall enn så lenge).... men de er lekker da!!!!
  KLem klem Fjellrosa

  SvaraRadera
 3. De ser ut att bli supertjusida - dina Baudlaires!! Önskar jag kunde sticka mer - men jag har ont i händerna...

  SvaraRadera
 4. Hmm.. släng in lite grönt och du får fina krokodilstrumpor:)

  SvaraRadera
 5. Anonym11:51 fm

  Åhhh, så söta dom ser ut!

  SvaraRadera