lördag 12 augusti 2006

ett andra intryck

När man träffar en människa för andra gången kan det hända att man får oanade insikter i människans psyke... Eller så faller sig orden bara så att det är den man känner minst som säger roligast saker.

- Varför är allt roligt olagligt!? sade C förtvivlat. Vi andra vek oss av skratt. Samtalet hade med bomber och eldkastare att göra, men jag tror fortfarande att C är en snäll kille. C fortsatte att tänka på eldkastare tror jag, för när vi andra började diskutera vattenpipe-tobak så sade han:
- Jag har butan-gas hemma...
Ja, vi vek oss igen. C ska få chans att göra både intryck nummer tre och femtioåtta, så det gör nog inte så mycket att jag skrattar lite åt honom nu.

I övrigt har jag fått paket nr 2 av min hemliga vän på posten, men kameran är undangömd nånstans, så ni får se det senare. Och så har jag fått en bok och köpt tre andra. Och så fortsätter livet och det finns massor att skriva... Men just nu ska jag kamma mig och gå till jobbet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar