lördag 3 juni 2006

watch out!


Böcker!

Nedersta hyllan i min bokhylla rasade just.

Jag vet att böcker är tungt och jag vet att jag räknade fel när jag försökte få min fina bokhylla att upphäva tyngdlagen med tunna hyllplan, men den höll i alla fall i nästan fyra år och det är bara hyllan med telefonkatalogs-stora böcker som givit upp...

Men, när jag försöker räta upp det hela något så märker jag att självaste fästena i väggen helst vill krypa ur sina pluggar. Om de får välja så tänker de begrava mig i böcker. En lycklig död för en bokälskare i och för sig, men frågan är om jag inte måste investera i nya bokhyllor. Typ nu.

Varför händer alltid många saker på en gång? Kan de inte sprida ut sig lite så att livet blir lite mer jämn-spännande i stället?

2 kommentarer:

 1. Anonym11:03 em

  Det är väl så det brukar vara, att allt kommer samtidigt.
  Synd på dina fina hyllor. Har du hunnit fundera ut vad du ska välja för ny anordning?

  SvaraRadera
 2. Anonym2:07 fm

  böcker är det finaste jag vet

  SvaraRadera