fredag 23 juni 2006

spontant

Spontant så känner jag att jag borde skriva nåt lysande om den senaste tiden, men så här rent spontant så kan jag meddela att det inte kommer att ske. Jag orkar inte.
Igår bestämde jag mig för att åka till farmor. Det är jag glad att jag gjorde.
Farmor sover, andas lugnt men går inte att väcka. Ibland är hon vaken, men medvetslös ändå. Hon reagerar på beröring, hon hör vad man säger och hon trycker min hand... Men jag kommer nog att skriva om det när orden kommer på plats.

Sedan fanns det inget tåg hem, så jag hamnade hos mamma i Stockholm över midsommar. Jag åker hem imorgon. Timmarna på tåget kanske inspirerar författarinnan i mig. Tåg brukar göra det. Men när jag kommer fram ska jag först se på fotboll. Jag kommer till Centralstationen tre minuter i fyra, så jag har inte riktigt bestämt vilken TV jag ska ta mig till för att heja på de våra. Har ni nåt förslag om någon TV som det kommer att sitta trevligt sällskap vid, så får ni gärna höra av er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar