måndag 12 juni 2006

färgglatt

Stickvännen Carina frågade lite försiktigt varför jag inte stickar saker med mer färg. Svart, grått, beige, djupt mörkrött och andra naturfärger är det ju mest som gäller hos mig. Tja, alltså... Jag klär mig ju mest i de färgerna och jag vill ju sticka saker som jag kommer att använda, men hennes fråga gnagde ändå i huvudet sist jag kikade i garnhyllan i affären. Och så slog det slint ordentligt.

Igår lade jag upp och började sticka på ännu en Top Down Raglan. Jag har diverse galna planer för det här plagget men jag kan nästan chocka er med den här tröjan redan nu. Eller vad sägs om detta:

Lila och lime! Nu svordom!
Och i-cord i kanten blir så fint, så fint, så fint.

5 kommentarer:

 1. Anonym10:27 em

  Nu var jag ju förvarnad lite, så chocken blev inte så stor.
  Jättesnyggt!

  SvaraRadera
 2. Lila och lime äger. Har du sett mitt garn till min deep-v?
  http://vestalong.blogspot.com/2006/05/ready-for-fresh-start.html

  SvaraRadera
 3. Såå läcker färgkombination med lila och lime!! Komplementfärger (lila/gult) brukar ju bli snyggt. Kanske coolare när det är nästan komplementfärger, lite "off" sådär, som tanten sa på Systemet idag när vi köpte ett fantastiskt Rieslingvin. Hon menade att just detta vin är speciellt då det varken är torrt eller halvtorrt, utan mitt emellan - sådär lite "off"...

  SvaraRadera
 4. jättefina fäger!

  SvaraRadera