måndag 22 maj 2006

mjukare värld


Jag fick ett mail från Mandy härom dagen. Ibland påminns jag om att jag har en personlighet som tydligen lyser igenom till mina vänner. Det känns bra.

När någon hittar en websida, tänker att "Den här skulle Lisa gilla!" och dessutom tar sig tid att skriva ett litet omtänksamt mail med adressen i... När jag dessutom gillar sidan minst så mycket som vännen föreställt mig att jag skulle; Då vet jag att jag låtit någon annan lära känna mig. Och att de tycker om mig.

Man ska inte underskatta komplimanger man får. Min tidigare taktik med att slå tillbaka komplimangerna till dem de kom från ("Nej du är bäst!") är jättedålig. Jag behöver ju komplimangerna, så varför inte ta vara på de jag får?

Hur som helst, det var den här jag fick av Mandy:
http://www.asofterworld.com/
Jag önskar det var jag som gjorde den här lilla fotoserien, men jag får vara glad åt att någon annan gör den i stället. Tack Mandy!

1 kommentar:

  1. Mycket vackert:
    "There are people who belive a photo captures your soul. For them this is a terrible thing.
    For me it's one last chance."

    SvaraRadera